انتخابات زمینه ساز انشقاق قومی و گسست نسلی در کهگلوبه و بویراحمد شد
نوشته شده توسط : دبیر یک
کاندیدای انتخابات دوازدهم در حوزه انتخابیه کهگلویه گفت: من نماینده خروش نسل‌هایی هستم که طی این ۴۰ سال دیده نشدند و نماینده کاندیدا‌هایی هستم که فرصت کاندیداتوری و ارائه خود را پیدا نکردند.

انتخاب1402، سید محمد علوی‌تبار کاندیدای انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه کهگیلویه، اظهار کرد: ضعف الگو‌ها، برنامه‌ها و مدل‌های توسعه در سطح ملی و گفتمان‌های متضاد دهه ۸۰ در کهگیلویه و بویراحمد، بخاطر شرایط خاص انتخاباتی تشدید شد؛ انتخابات در کهگیلویه زمینه ساز انشقاق جغرافیایی، انشقاق قومی، انشقاق منطقه‌ای و همچنین انشقاق و گسست نسلی شد.

وی با بیان اینکه مهمترین شعار مردم تبعیض است، عنوان کرد: مردم ما در حوزه انتخابیه کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده دچار تنفر عمیق از افرادی شدند که رقابت‌هایشان از فردای انتخابات شروع می‌شد و آن افراد سراغ کسانی می‌رفتند که به آن‌ها رأی نداده‌اند، سراغ کسانی می‌رفتند که نسبت به جریان سیاسی آنها شاید سوء‌ظنی داشتند و تصفیه حساب‌ها شروع می‌شد و این روند انشقاق ایجاد کرد و باعث شد خیلی چیز‌ها را از دست بدهیم.

علوی تبار با بیان اینکه مردم از شخصیت‌های همیشه ثابت ۴۰ ساله اخیر انتخابات و از نماینده‌های ادوار ناراحت هستند، تصریح کرد: درست است که قانون فرصت داده و همه می‌توانند کاندیدا شوند، اما نکته مهم این است که بسترسازی برای اینکه کسی رقیب شما نشود خیانت به مردم بود.

وی با اشاره به خروش نسل‌هایی که طی ۴ دهه گذشته دیده نشدند، گفت: من نماینده خروش نسل‌هایی هستم که طی این ۴۰ سال دیده نشدند و نماینده کاندیدا‌هایی هستم که فرصت کاندیداتوری و فرصت ارائه خود را پیدا نکردند، ما با چنین غصه‌هایی روبرو هستیم و مردم با این درد‌ها شبانه روز خود را سر می‌کنند.

کاندیدای جوان انتخابات کهگیلویه بیان کرد: من برای تقابل با جریان‌هایی آمدم که انتخاب‌کنندگان و انتخاب شوندگان را مدیریت می‌کنند، جریان‌هایی که از دو سال قبل مدیریت می‌کنند که چه کسانی کاندیدا شوند و چه کسی کاندیدا نشوند و اگر ظرفیتی و نخبه‌ای هم کاندیدا می‌شد از جنبه‌های مختلف آنچنان او را تحت فشار قرار می‌دادند که جرأت عرض اندام پیدا نمی‌کرد، یک جریانی ایجاد شده که شما اجازه حضور پیدا نکنید و کسانی که سال ۶۰ کاندیدا شدند الان هم دوباره کاندیدا هستند.

علوی تبار با اشاره به جذب نسل جوان برای مشارکت حداکثری در انتخابات پیش‌رو، گفت: من نماینده جوانانی هستم که بخاطر وجود فضای تک کاندیدایی نمی‌خواهند در انتخابات مشارکت کنند، باید از آن‌ها خواهش کنیم و بگوییم گفتمان دیگری هم وجود دارد باید فریاد بزنیم، کسانی که در جوانی از نردبان و پله جریان سیاسی درجا زدند و مناصب سیاسی را خیلی سریع اشغال کردند امروز جوانان را به سمت مار‌های بازی مار و پله و اژد‌های چندسر زر و زور و تزویر و ریا هدایت می‌کنند.

وی خطاب به برخی کاندیدای خاص که با روش‌های ناصحیح به دنبال گرفتن آرای مردم هستند، تصریح کرد: با خواهش و تمنا و با فشار اجتماعی سراغ مردم ‌می‌روند و از مردم قول رأی می‌گیرند که خدای ناکرده کسی نیاید، سراغ برخی که می‌رویم می‌گویند قول داده‌ایم! مسئولیت شما شرعاً و قانوناً به شما می‌گوید باید مشارکت داشته باشید و گزینه مطلوب را انتخاب کنید، چطور است که از یک سال قبل با قسم و قرآن و با فشار‌فامیلی و اجتماعی از شما قول می‌گیرند، چرا از احساسات مردم سوء استفاده می‌کنید و چرا می‌خواهید با خیانت به مجلس راه پیدا کنید!

علوی با اشاره به پیوند نامشروع قدرت و ثروت در انتخابات، خاطر نشان کرد: کسانی که برای مدیریت کاندیدا‌ها، برای مدیریت رسانه‌ها و برای مدیریت مردم جریان‌سازی می‌کنند در واقع مانع شکوفایی مردم هستند، این جریان‌ها تبر به دست‌ایستادند تا اگر ظرفیتی شکل بگیرد آن را از ریشه قطع کنند.

علوی با اشاره به شفاف سازی هزینه‌های انتخاباتی خطاب به هیئت های اجرایی، گفت: آقایان مسئول هیئت اجرایی، در این منطقه محروم این هزینه‌ها از کجا می‌آید، مگر قرار نبود هزینه‌های انتخاباتی شفاف شود؟ چرا نمی‌پرسید این کاروان‌ها چطور شکل می‌گیرند؟ چرا نمی‌پرسید افراد پولدار و این افرادی که به لحاظ اقتصادی مشهور هستند، کنار کاندیدا‌های خاص چکار می‌کنند؟ از افرادی که تأیید صلاحیت نشدند چرا برای انتخابات فضاسازی می‌کنند؟ چرا افرادی از همین الان نتیجه انتخابات ۱۱ اسفند را مشخص شده می‌دانند؟ آیا این‌ها به علم غیب متصل‌ هستند؟ خواب دیده‌اند؟ در همایش چندصدنفره شرکت کنید و اعلام کنید که مردم تکلیف انتخابات ۱۱ اسفند را مشخص کرده‌اند! این حرف را شما از کجا می‌آورید؟ چرا تذکر نمی‌دهید؟ این‌ها درد و رنج جوان‌ها است؟ این جوان‌ها از من و شما که مسئولیت داشته‌ایم، رنجیده‌اند، هر چند اعتقاد دارم جوانان پاک و مخلص و زمان‌شناس ما ۱۱ اسفندماه بازی این جریان‌های فاسد را بهم خواهند زد و شاهد یک مشارکت حداکثری خواهیم بود، چون مشارکت است که جامعه ما را به سمت بالندگی و شکوفایی می‌برد.

وی با اشاره به شکست انحصارگرایی برخی کاندیدای خاص، گفت: به دلایل متعددی معتقد هستم باید کسی بیاید این انحصارگرایی کاندیدا‌ها را بشکند، من هنوز متولد نشده بودم افرادی کاندیدا بودند و الان که به سن ۴۰ سالگی رسیدم این افراد هنوز هم کاندیدا هستند، یعنی هیچ رویشی در این انتخابات تاکنون اتفاق نیفتاده و هیچ کس نبوده که امکان کاندیداتوری داشته باشد؟ چرا هنوز کاندیدا‌ها تغییر نکرده‌اند و به ما می‌گویند جوان!‌ ای کسی که در ۲۵ سالگی کاندیدا شدی و مسئولیت گرفتی، چرا به من ۴۰ ساله می‌گویی جوان!

کاندیدای انتخابات کهگیلویه با اشاره به وجود دو جریان در عرصه انتخابات امسال، گفت: در این انتخابات دو جریان بیشتر نداریم، جریان پیر‌ها و جریان جوان‌ها، این رویش‌ها در مقابل این پیر‌ها، جریانی که لبه‌های یک قیچی هستند که همه جوان‌هایی که کاندیدا شده‌اند را با هم می‌زنند، اگر فرد جوانی رأی بیاورد، این جماعت پیر برای همیشه از عرصه سیاست کنار خواهند رفت، چرا؟ یا یک جوان در این جریان پیروز خواهد شد، یا به هیچ جوانی اجازه نمی‌دهند رأی بیاورد. اگر جوانی رأی بیاورد، این جماعت پیر برای همیشه از عرصه سیاست کنار خواهند رفت و مردم دیگر سراغ این‌ها نخواهند رفت، اگر جوانی رأی خوبی بیاورد این‌ها باز از گردونه رقابت خارج می‌شوند چون چهره قابل اتکایی در عرصه حضور پیدا کرده است، این جماعت پیر لبه‌های یک قیچی برای زدن جوانان شده‌اند، چون هستی سیاسی‌شان در گرو کوبیدن جوانان است، طبیعی است هیچ گاه اجازه ندهند ما در مقابل آن‌ها علم شویم، چون این را مرگ سیاسی برای خودشان می‌دانند.

علوی تبار با اشاره دلیل حضورش در صحنه عنوان کرد: من در مقابل تبعیض‌های ریشه‌ای احساس کردم باید بیایم و به جوان ها‌ امید دهم، ما در پنجمین سال بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی هستیم، یکی از عناصر اصلی حلقه‌های میانی در مناطقی مثل کهگیلویه و بویراحمد نماینده است، نماینده در اصل حلقه میانی میان مردم و حاکمیت است، نمایندگان ادوار ما در این عرصه ناقص عمل کردند، ما نیازمند آن هستیم که این حلقه‌ها را با دانش، تدبیر و حضور مردم کامل کنیم. اگر این اتفاق نیفتد، تا سال دهم بیانیه گام دوم هم به ما اجازه نخواهد داد کاری کنیم، چون اهرم‌های ثروت و قدرت آن‌ها را تحت حاکمیتی قرار داده که مردم را مستضعف و محروم نگه داشته‌اند و نهایت سوء استفاده را از محرومیت‌ها و نبود زیرساخت‌ها کرده‌اند.

وی با اشاره به تداوم دوقطبی‌های سیاسی گفت: اگر کسی که الان تأیید صلاحیت نشده، تأیید شود و در مقابل نماینده فعلی قرار بگیرد، یک دوقطبی بوجود می‌آید و این دوقطبی همچنان ادامه پیدا خواهد کرد و هر کدام پیروز شود فردای ۱۱ اسفندماه برای جوانان شروع بحران‌های جدید خواهد بود، حتی اگر قبول نشدند باز هم کاندیدا خواهند شد و هیچ گاه به امثال ما فرصت نخواهند داد.

علوی تبار با اشاره به تبعات عدم مشارکت در انتخابات، خاطر نشان کرد: کاندیدا‌هایی که هستند از بین‌شان نماینده‌هایی انتخاب می‌شود که اگر بد باشند کم کاری من و شما است، نماینده بد در اثر رأی ندادن آدم‌های خوب انتخاب می‌شوند، چون منافع کسانی که به آن‌ها رأی می‌دهند تأمین می‌شود، قبیله‌ای در انتخابات حضور پیدا می‌کنند و افرادی را با رأی حداقلی برای تأمین خواسته‌های حداقلی خود به مجلس می‌فرستند و نتایج این انتخاب آن است که الان و ۴۵ سال بعد از انقلاب در کنار رودخانه‌های روان، هنوز سرزمین‌های خشکی داریم، زمین‌های کشاورزی ما در یک بین النهرین، کربلایی برای سوزاندن ظرفیت‌های مردم شده است./آوای رودکوف





:: برچسب‌ها: انتخابات , کاندیدا , کهگلویه و بویراحمد , ,
:: بازدید از این مطلب : 89
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 20 بهمن 1402 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: